Casa Funerara in Bucuresti – 7 sfaturi la decizii urgente

casa funerara Bucuresti

Cum să alegeți o casă funerară in Bucuresti? Iată șapte sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți și să alegeți o casă funerară potrivită pentru dvs. și pentru persoana iubită.

1. Decideți ce doriți de la Casa Funerara in Bucuresti

Acesta este cu adevărat principalul lucru. S-ar putea să doriți numai binele pentru persoana iubită. Sau s-ar putea să prețuiți să aveți o legătură cu directorul funerar și să vă simțiți „corect” în legătură cu locul.

Poate că aveți un buget restrâns, aveți convingeri religioase specifice sau doriți doar să organizați o petrecere „sărbătoare a vieții”. Unele case funerare sunt mai bune decât altele pentru fiecare dintre aceste accente.

Deci, gândiți-vă mai întâi la ceea ce doriți pentru persoana iubită, împreună cu ceea ce și-a dorit persoana iubită (dacă știți).

2. Limitați căutarea după locație și recenzii

Acesta este un pas destul de simplu. Evitați locațiile care sunt mai departe decât ați dori să conduceți în mod regulat pentru a vizita mormântul persoanei dragi. Păstrați-l aproape de casa dvs., biserică, familie și / sau comunitate.

Apoi verificați recenziile online și pe rețelele de socializare. O căutare simplă a recenziilor „[Casa Funerara in Bucuresti]” ar trebui să aducă rezultatele dorite. S-ar putea să vă gândiți, de asemenea, să cereți recomandări prietenilor și membrilor familiei.

3. Sunați Casa Funerara in Bucuresti și puneți întrebări

Contactați funerariul prin telefon. Dacă sunt nepoliticoși sau nu sună înapoi, zgâriați-l de pe listă și continuați. Dar, de cele mai multe ori, veți întâlni personal ajutător și plin de compasiune, care este gata să vă răspundă la întrebări.

casa funerara Bucuresti

4. Rețineți ce este inclus cu taxele și pachetele de servicii

Fiecare casă funerară va oferi o varietate de pachete. Unele sunt simple, altele mai complicate. Puteți solicita o listă de prețuri, în scris, iar acestea vă vor oferi una. Aveți grijă să observați ce este inclus în taxa de servicii de bază (taxa minimă) și să vedeți ce valoare oferă pachetele lor.

Apoi comparați ceea ce credeți că veți dori de la fiecare funerară. Este posibil să găsiți că prețurile sunt foarte similare sau puteți găsi unul care este mult mai mare sau mai mic decât restul. Amintiți-vă, de asemenea, atunci când comparați prețurile, că puteți cumpăra un sicriu sau o urnă de incinerare împreună cu multe alte produse de la furnizori online.

5. Factorul costurilor de transport

De fiecare dată când corpul decedatului este mutat, există de obicei o taxă. Iată câteva posibilități de luat în considerare – transportul corpului către:

  • Casa funerara
  • Locația priveghiului / vizionării (rar; acest lucru se face de obicei la camera funerară)
  • Locația slujbei funerare (de exemplu, o biserică)
  • Cimitir
  • Crematoriu
  • Transport pe distanțe lungi (dacă persoana iubită a trecut în afara regiunii)

6. Vizitați Casa Funerara in Bucuresti

Înainte de a lua decizia finală, vizitați funeraria. Faceți cunoștință cu personalul, vizitați facilitățile. Verificați capela, zona de recepție, zonele de vizitare / vizionare și terenul cimitirului sau mausoleul.

Asigurați-vă că solicitați o ofertă detaliată, în scris, împreună cu contractul „astfel încât să îl pot revizui acasă”. Acest lucru vă va permite să luați o decizie fără nicio presiune.

7. Puneți în scris aranjamentele finale

Dacă plănuiți din timp pentru dvs., asigurați-vă că vă scrieți dorințele în scris. Atunci spune-i celor dragi!

Realizarea tuturor planurilor dvs. de înmormântare nu face nimic bun nimănui dacă nu știe despre asta, așa că asigurați-vă că soțul / soția, copiii sau alte persoane dragi știu despre dorințele voastre finale și unde să găsiți o copie scrisă.

 

casa funerara Bucuresti