Despre Noi

Despre Noi

Anthony Assistance – Servicii funerare/ Pompe funebre oferite cu demnitate, profesionalism si promtitudine

S.C. ANTHONY FORTUNE EXIMP SRL, lider pe piata romaneasca in domeniul pompelor funebre cu servicii de cea mai inalta clasa, se adreseaza in special clientilor persoane fizice, dar si clientilor persoane juridice, avand colaborari in special cu companii de asigurari in domeniul repatrierilor cetatenilor romani decedati in afara Romaniei si a cetatenilor straini decedati in Romania. Asiguram o gama larga de servicii si produse avand colaboratori in mai multe tari, in calitate de membri ai FIAT-IFTA (organizatie internationala a industriei funerare).

Compania de pompe funebre Anthony pune in slujba dumneavoastra cei 30 de ani de experienta in domeniul serviciilor funerare. Intelegem durerea pierderii celor dragi, de aceea aratam tuturor clientilor nostri respect, demnitate, devotament, promptitudine si profesionalism in indeplinirea tuturor sarcinilor. Aceasta este o consecinta a atentiei pe care o acordam fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza.

24/7 Asiguram consultanta si preluam comanda

Obtinerea si legalizarea tuturor documentelor necesare transportului, inmormantarii sau incinerarii.

Organizarea transportului pana la punctul de destinatie si asigurarea materialelor funerare.

Organizarea ulterioara a inmormantarii specifice oricarui cult religios.

De ce sa ne alegeti

Ne ocupam in detaliu de intregul protocol funerar

Incepand cu analiza de constatare a decesului si eliberarea certificatului constatator. Medicii nostri vor ajunge in regim de urgenta la dumneavoastra pentru a intocmi toate documentele necesare in cazul decesului si pentru a realiza imbalsamarea autorizata.

In tot acest timp, sicriul si coroanele se livrează in locatia indicata de familie pentru a realiza ceremonia funerara conform traditiei religioase. Serviciile de transport funerar sunt necesare pentru sicriu si pentru membrii familiei prezenti in cortegiul funerar.

Consilieri Anthony Assistance va sunt alaturi pentru a va ajuta sa obtineti ajutorul de deces pentru decontarea cheltuielilor, amenajarea locului de veci si realizarea monumentelor funerare.

In cazul decesului in afara tarii, suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana pierduta acasa, in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil.

Certificarile noastre

Certificari de excelenta in Servicii Funerare

Ele demonstreaza ca suntem pregatiti sa gestionam cu empatie si respect fiecare detaliu al procesului funerar, oferind familiei dvs. confort si sprijin in aceste momente dificile.

Am condus pe ultimul drum personalitati marcante ale Romaniei

Prințul Mircea, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinică, Ion Dolanescu, Corneliu Coposu, Dem Rădulescu, Mia Braia, Ion Rațiu, Vali Sterian, Ion Aurel Stoica, Anca Parghel, Ion Voicu, Cătălin Hâldan, Oleg Danovschi, Lia Manoliu, Antonie Iorgovan, Florian Pitiș, Nicolae Dobrin, Ralu Filip, Adrian Păunescu.

WhatsApp Image 2023-02-22 at 06.36.51
articol thanos
0 +

Ani de Experienta

Recomandari

Cine ne recomanda?

Ne bucuram cand munca ne este apreciata, de aceasta data revista Thanos ne-a recunoscut printr-un articol publicat in numarul 101 al revistei sale. Acest articol prezinta meritele noastre ca membru FIAT-IFTA – Anthony Assistance reprezentând Romania.

FIAT-IFTA este singura organizatie funerara internationala cu membrii nationali, activi si asociati in peste 80 de tari.

Multumim ca ne sunteti alaturi!

“O speranță în momente grele și dureroase.”

Testimoniale

Ce spun clientii

Christina S

O echipa foarte profesionista care ofera o varietate mare servicii de calitate inclusiv transportarea in alt oras al defunctului la preturi rezonabile comparativ cu alte firme de servicii funerare. Recomand aceasta firma cu toata inima! Îi multumesc echipei Anthony pentru tot ajutorul acordat intr-un timp asa de scurt si întelegerea pe care au avut-o intr-un moment dificil pentru mine si familiei mele.

Christina S

Marcela Hustea

Țin să mulțumesc echipei funerare „Anthony” și în special domnului Tofan Gabriel pentru sprijinul acordat în acele momente grele. Serviciile și organizarea au fost impecabile. Persoane care au dat dovadă de multă compasiune, de comportament ireproșabil și de profesionalism.

Marcela Hustea

Florian Constantin

Profesioniști cu o organizare impecabila în dinamica desfășurării evenimentului. Seriozitate , promptitudine, corectitudine, bun simț și compasiune,cum rar poți spune despre angajații unei firme pe acest segment de piata.

Florian Constantin

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.