Repatriere decedați din:

europa

Europa‎

Asigurăm servicii complete de repatriere a decedaților din Europa spre orice țară sau continent.

America

America de Nord/Sud

Servicii complete de repatriere decedați din America de Sud sau Nord spre orice țară.

Asia

Asia

Asigurăm servicii complete de repatriere a decedaților din Așia spre orice țară.

Australia

Australia și Oceania

Asigurăm servicii complete de repatriere din Australia și Oceania spre orice țară.

Africa

Africa

Asigurăm servicii complete de repatriere a decedaților din Africa spre orice țară.

Anthony Assistance – INCÃ DIN 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de REPATRIERE DECEDAȚI non-stop din București. Acest titlu este o consecință a atenției pe care echipa noastră o acordă fiecărui detaliu în parte, pentru a ne asigura că sufletul care părăsește această lume va avea parte de un ultim omagiu în drumul spre eternitate.

REPATRIERI AERIENE, PRELUARE ZONA CARGO, REPATRIERE CU AVIONUL

Preluare zona cargo

Asigurăm servicii de transport funerar, preluarea decedatului din Zona Cargo aeroportului și predarea în locația dorită.

Deshumare si repatriere ramasite

Deshumare și repatriere rãmãșițe

Asigurăm servicii complete de deshumare internațională și repatrierea rămășițelor, cu documentele necesare.

Transport Funerar Terestru

Transport Funerar Terestru

Asigurãm servicii internationale complete de repatriere decedati, prin transport funerar terestru până în locația dorită.

Transport Funerar Aerian, Repatriere cu avionul, repatrieri aeriene

Transport Funerar Aerian

Asigurăm servicii complete care includ preluarea persoanei decedate, până la aeroport și de la aeroport în locația dorită.

Repatriere Decedati Anthony
REPATRIERE DECEDATI

NON-STOP: Repatriere decedați

Asigurăm servicii de repatriere decedați din afara României sau transport internațional cetățenilor străini decedați pe teritoriul României. Anthony Assistance este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii de repatriere decedați către și din România, cu o experiență de peste 29 de ani.

Procedurile de repatriere se vor efectua conform normelor legislative în vigoare din țara în care a survenit decesul, în condiții optime atât din punct de vedere legal cât și igienic.

CONSILIERE SPECIALIZATĂ: 021-9891

Ne ocupăm în detaliu de întregul protocol funerar

Începând cu analiza de constatare a decesului și eliberarea certificatului constatator. Medicii noștri vor ajunge în regim de urgență la dumneavoastră pentru a întocmi toate documentele necesare în cazul decesului și pentru a realiza îmbălsămarea autorizată.

În tot acest timp, sicriul și coroanele se livrează în locația indicată de familie pentru a realiza ceremonia funerară conform tradiției religioase. Serviciile de transport funerar sunt necesare pentru sicriu și pentru membrii familiei prezenți în cortegiul funerar.

Consilierii Anthony Assistance vă sunt alături pentru a vă ajuta să obțineți ajutorul de deces pentru decontarea cheltuielilor, amenajarea locului de veci și realizarea monumentelor funerare.

Servicii funerare non-stop pompe funebre

În cazul decesului în afara țării, suntem alături de dumneavoastră și ne angajăm să aducem persoană pierdută înapoi acasă, în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp posibil.

Anthony Assistance este disponibil non-stop și va informăm cu amabilitate despre detaliile unui Transport Funerar Național sau Internațional.

 Asigurăm documentele necesare repatrierii decedaților, sicrie repatriere, transport funerar internațional.

Servicii complete pentru repatrierea internațională a persoanelor străine decedate. Prețuri competitive, inclusiv transport funerar internațional.

OFERIM CONSULTANȚĂ NON-STOP (24/24h) TUTUROR SOLICITĂRILOR TELEFONICE

Servicii complete de transport funerar național/ internațional

Certificat pentru repatrierea rămășițelor umane

Download the certificate in English and learn more

ULTIMELE ARTICOLE:

Regulile de securitate pentru incinerare transport urna

Imaginati-va ca zburati impreuna cu cenusa mamei dvs. acasa si in schimb le gasiti varsate in valiza dumneavoastra . Cativa calatori au impartasit povesti de groaza despre incercarea de a transporta ramasitele incinerate ale unui membru al familiei, catre locul de odihna final sau pentru a fi imprastiate intr-un loc special. Unii au descris socul, […]

Repatrierea ramasitelor (decedati) explicat in detaliu

  Repatrierea ramasitelor sau repatriere decedati, explicat in detaliu.    Cand un cetatean roman moare de peste mari sau tari, dispunerea ramasitelor este supusa legii din Romania/EU si a legislatiei locale (straine), a cerintelor vamale interne si internationale, cat si a facilitatilor din tarile straine, care sunt adesea foarte diferite de cele din Romania. Toate [...]

Repatriere transport international: Informatii vitale

Venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveste demersul de Repatriere transport international sau Repatriere transport national al decedatului. Contactati-ne pentru orice informatii necesare si pentru calculul pretului in mod particular pentru transportul celui drag.     Costurile de repatriere sunt ridicate datorita conditiilor speciale de transport (sicriu special, autoturisme specializate) si [...]