Anthony Assistance este disponibil non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile unui Transport Funerar National sau International.

Asiguram servicii funerare complete care include preluarea persoanei decedate, pana la aeroport si de la aeroport in locatia dorita.

Asiguram servicii funerare complete de repatriere internationala al decedatului prin transport funerar terestru pana in locatia dorita.

REPATRIERE DECEDATI EUROPA, REPATRIERE DIN EUROPA, REPATRIERE IN EUROPA
REPATRIERE DECEDATI EUROPA, REPATRIERE DIN EUROPA, REPATRIERE IN EUROPA

REPATRIERE DECEDATI EUROPA: REPATRIERE DIN EUROPA, REPATRIERE IN EUROPA

Asiguram servicii profesionale de Repatrieri in Europa, transport international cetatenilor decedati din afara Europei; sau Repatrieri din Europa, transport international cetatenilor straini decedati pe teritoriul Europei.

Anthony Assistance este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii REPATRIERE DECEDATI catre si din EUROPA, cu o experienta de peste 29 de ani.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

SERVICII COMPLETE DE TRANSPORT FUNERAR INTERNATIONAL

ANTHONY ASSISTANCE – INCA DIN 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de REPATRIERE DECEDATI EUROPA non-stop din Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

REPATRIERE DECEDATI EUROPA: REPATRIERE DIN EUROPA, REPATRIERE IN EUROPA

REPATRIERE DECEDATI EUROPA: REPATRIERE DIN EUROPA, REPATRIERE IN EUROPA

Servicii professionale de transport funerar international.

SERVICII COMPLETE REPATRIERE DECEDATI EUROPA ANTHONY ASSISTANCE

REPATRIERE DECEDATI EUROPA Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

SERVICII COMPLETE REPATRIERE DECEDATI EUROPA

Procedurile de REPATRIERE DECEDATI EUROPA se va efectua conform normelor legislative in vigoare din tara in care a survenit decesul, in conditii optime atat din punct de vedere legal cat si igienic.

ULTIMELE ARTICOLE:

Regulile de securitate pentru incinerare transport urna

Imaginati-va ca zburati impreuna cu cenusa mamei dvs. acasa si in schimb le gasiti varsate in valiza dumneavoastra . Cativa calatori au impartasit povesti de groaza despre incercarea de a transporta ramasitele incinerate ale unui membru al familiei, catre locul de odihna final sau pentru a fi imprastiate intr-un loc special. Unii au descris socul, […]

Repatrierea ramasitelor (decedati) explicat in detaliu

  Repatrierea ramasitelor sau repatriere decedati, explicat in detaliu.    Cand un cetatean roman moare de peste mari sau tari, dispunerea ramasitelor este supusa legii din Romania/EU si a legislatiei locale (straine), a cerintelor vamale interne si internationale, cat si a facilitatilor din tarile straine, care sunt adesea foarte diferite de cele din Romania. Toate [...]

Repatriere transport international: Informatii vitale

Venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveste demersul de Repatriere transport international sau Repatriere transport national al decedatului. Contactati-ne pentru orice informatii necesare si pentru calculul pretului in mod particular pentru transportul celui drag.     Costurile de repatriere sunt ridicate datorita conditiilor speciale de transport (sicriu special, autoturisme specializate) si [...]