Anthony Assistance este disponibil non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile unui Transport Funerar National sau International.

Servicii complete repatriere decedati. Asiguram documentele necesare repatrierii decedatilor, sicrie repatriere, transport funerar international.

Servicii complete pentru repatrierea internationala a persoanelor straine decedate. Preturi competitive, inclusiv transport funerar international.

SERVICII COMPLETE TRANSPORT FUNERAR AERIAN
SERVICII COMPLETE TRANSPORT FUNERAR AERIAN

SERVICII COMPLETE DE TRANSPORT FUNERAR AERIAN

In aceste momente de grea incercare si durere va oferim consultanta gratuita non-stop solicitarilor telefonice pentru repatrieri aeriene.

Comanda online si beneficiaza de profesionalismul oferit de echipa noastra, prin experienta dovedita al segmentului de servicii de repatriere internationala cu avionul a persoanelor decedate.

Anthony Assistance este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii TRANSPORT FUNERAR AERIAN, cu o experienta de peste 29 de ani.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor de Repatriere cu avionul.

SERVICII COMPLETE DE TRANSPORT FUNERAR NATIONAL ~ INTERNATIONAL

TRANSPORT FUNERAR AERIAN Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

SERVICII COMPLETE TRANSPORT FUNERAR AERIAN

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de TRANSPORT FUNERAR AERIAN, cu sediul in sectorul 3, Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

Repatrieri Aeriene. Servicii profesionale de transport funerar international.

SERVICII COMPLETE TRANSPORT FUNERAR AERIAN ANTHONY ASSISTANCE

ULTIMELE ARTICOLE:

Regulile de securitate pentru incinerare transport urna

Imaginati-va ca zburati impreuna cu cenusa mamei dvs. acasa si in schimb le gasiti varsate in valiza dumneavoastra . Cativa calatori au impartasit povesti de groaza despre incercarea de a transporta ramasitele incinerate ale unui membru al familiei, catre locul de odihna final sau pentru a fi imprastiate intr-un loc special. Unii au descris socul, […]

Repatrierea ramasitelor (decedati) explicat in detaliu

  Repatrierea ramasitelor sau repatriere decedati, explicat in detaliu.    Cand un cetatean roman moare de peste mari sau tari, dispunerea ramasitelor este supusa legii din Romania/EU si a legislatiei locale (straine), a cerintelor vamale interne si internationale, cat si a facilitatilor din tarile straine, care sunt adesea foarte diferite de cele din Romania. Toate [...]

Repatriere transport international: Informatii vitale

Venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveste demersul de Repatriere transport international sau Repatriere transport national al decedatului. Contactati-ne pentru orice informatii necesare si pentru calculul pretului in mod particular pentru transportul celui drag.     Costurile de repatriere sunt ridicate datorita conditiilor speciale de transport (sicriu special, autoturisme specializate) si [...]