Aici, in această postare vă prezentăm cele mai recomandate Citate funerare: Citate în Memorie Iubitoare pentru a vă ajuta să vă onorați persoana iubită.

Când cineva care îți pasă moare, este atât de ușor să simți că ai atât de multe de spus, dar nu ai cuvinte care să le spună. Sperăm și ne rugăm ca aceste citate elocvente să vă ofere cuvintele pe care să le spuneți într-un elogiu, inscripție, card de simpatie sau alte situații.

Fie ca tu să primești mângâiere și încurajare în timpul tău de durere și durere mare.

Citate funerare: Citate de Memorie Iubitoare

Am colectat aceste îndrăgite citate „în dragoste de memorie” pentru a le folosi într-un elogiu, inscripție, card de simpatie sau pentru a-ți onora mama sau tatăl. Simțiți-vă liber să împărtășiți fiecare citat cu familia și prietenii, pe rețelele de socializare sau undeva în slujba de înmormântare.

Mai jos, veți găsi primele Citate în Memorie Iubitoare pentru:

  • Elogiu
  • Inscripţie
  • Carduri de simpatie
  • Mama
  • Tata

Fiecare dintre aceste citate poate fi folosit în scopuri diferite – de exemplu, multe dintre aceleași citate pentru mama ar putea fi folosite pentru tată, pentru bunic sau pentru un prieten drag. Ai ideea. Sperăm că aceste liste vă vor fi de ajutor în timp ce căutați să onorați memoria cuiva pe care îl iubiți!

Top Citate în memoria iubitoare pentru un elogiu

Aceste citate sunt ideale pentru a fi folosite în elogiul unei persoane dragi. Fiecare citat comunică un gând profund de semnificație în spațiul a doar câteva cuvinte. Poate doriți să vă gândiți să vă construiți elogiul în jurul uneia dintre aceste ziceri. Pentru mai multe informații despre cum să scrieți un elogiu, consultați aici.

Confortul de a avea un prieten poate fi luat, dar nu și acela de a avea unul. – Seneca

A trăi în inimile pe care le lăsăm în urmă nu înseamnă a muri. – Thomas Campbell

Așa cum este o poveste, la fel este și o viață: ceea ce contează nu este cât de lungă este, ci cât de bună este. – Seneca

Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii lor, și moartea nu va mai fi, nici nu va fi jale, nici plâns, nici durere, căci lucrurile de dinainte au trecut. – Apocalipsa 21:4

citate funerare, citate memoriale
citate funerare, citate memoriale

Bravo, slujitor bun și credincios.
Ai fost credincios peste puțin;
Te voi pune peste mult.
Intră în bucuria stăpânului tău. – Matei 25:21

Nimeni nu a răspândit mai multă dragoste într-o singură viață.

Melodia este terminată, dar melodia persistă. – Irving Berlin

Uneori cele mai mici lucruri ocupă cel mai mult spațiu în inima ta.

A trăi este Hristos și a muri înseamnă câștig. – Filipeni 1:21

Te voi ține în inima mea!