costurile de inmormantare
costurile de inmormantare

La fel cum costul vietii a crescut, la fel si costul mortii, iar costurile de inmormantare au devenit acum sume mari de bani.

 

Iata cateva modalitati unice pe care oamenii incearca sa salveze bani de inmormantare

Planificarea funerara este un proces emotional si adesea costisitor, care este inconjurat de o mare cantitate de incertitudine. Dar, exista modalitati de a economisi bani. Exista chiar si unii comercianti care se angajeaza in afacerea funerara pentru a reduce costurile. Procesul de planificare, atunci cand vine vorba de acesta, este mai mult despre familii. inmormantarea, inmormantarea religioasa si intreaga ceremonie funerara este mai mult pentru cei vii, decat pentru decedat. Acesta este un alt motiv pentru care multi intentioneaza sa aiba toate grijile finalizate inainte de timp. Un eveniment memorabil, semnificativ si emotional, conectat intr-o forma pozitiva, este o dorinta comuna.

 

Viitorul este viitorul incert si toata lumea care se gandeste deja la inmormantarea sa, si-ar dori sa aiba deja lucrurile aranjate. Situatia emotionala copleseste o persoana. Planificarea funerara este un proces emotional si adesea costisitor, care este inconjurat de o mare cantitate de incertitudine. Desi cel mai bine este sa discutati dorintele de sfarsit de viata cu cei dragi inainte de timp, multi oameni se opresc de aceasta conversatie dificila sau nu au niciodata sansa de a o avea deloc.

 

si cu abundenta de optiuni si informatii din jurul inmormantarilor, acesta poate deveni rapid coplesitor intr-o perioada deja dificila. in conformitate cu firma de pompe funebre Anthony Assistance, inmormantarea incepe de la 990 RON (cel mai ieftin din PACHETE FUNERARE SIMPLU) si o inmormantare medie costa intre 1900~2500 RON. Aceasta include vizionarea si inmormantarea, taxe de serviciu de baza, transportul de ramasite la un camin funerar, un sicriu, imbalsamare si alte preparate.

 

Costul mediu al unei inmormantari cu incinerarea decedatului va incepe SUB costul de inmormantare medie. Pare semnificativ mai ieftin, nu? 

 

Exista modalitati de a salva din bugetul necesar pentru inmormantare

Principalul mod si solutia cea mai eficienta, sau cea mai potrivita este: pachete funerare, care includ pompe funebre si servicii funerare complete. Majoritatea pachetelor sunt personalizate, sunt pachete de servicii funerare complete, incepand de la cele mai ieftine, pana la cele mai complexe pentru realizarea ceremoniei funerare in cinstea celui adormit. PLUS: Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

 

Cel mai important lucru este sa va cunoasteti drepturile inainte de a planifica o inmormantare

Un lucru de remarcat este ca nu trebuie sa cumparati OBLIGATORIU un sicriu de la firma de inmormantare. Puteti comanda unul de la un distribuitor tert si, potrivit legii, caminul trebuie sa il accepte. Dar, aveti grija pentru ca ati putea ajunge sa platiti mai mult decat credeti pana la urma, deoarece la unele case funerare, daca nu cumparati un sicriu prin ele, atunci nu sunteti eligibil pentru un pachet redus.