magazinele de pompe funebre, magazin de pompe funebre
magazinele de pompe funebre, magazin de pompe funebre

Compania de servicii funerare Anthony

Un sprijin de nadejde in clipe de grea incercare si durere. Acuma nu numai online si prin telefon, ci chiar si in magazinul de pompe funebre Anthony Assitance.

Trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate ne gaseste mereu nepregatit, nestiind: cui trebuie sa ne adresam, documentele cerute de noile modificari legislative si care sunt procedurile si traditiile pentru o inhumare cu demnitate. Trecerea timpului nu este in favoarea noastra iar informatiile pe care le primim pot fi, uneori, incomplete sau eronate. Datorita experientei acumulate in cei 27 de ani de activitate si a situatiilor neprevazute intampinate,

Compania de servicii funerare Anthony

Vine in ajutorul dumneavoastra cu informatii concrete. Pentru a va sprijini am creat ghidul online “anthony.ro” unde gasiti intreaga documentatie de care aveti nevoie pentru obtinerea ajutorului de deces. Aceste informatii sunt diferite in functie de ultimul domiciliu al persoanei decedate. in plus, fiecare isi doreste sa realizeze o inmormantare fara cusur.

Dorim ca funeraliile sa fie infaptuite cu respect, sa fim alaturi de familie, sa avem timp pentru priveghi, sa fim prezenti cat mai mult posibil. Compania de servicii funerare Anthony intelege durerea pricinuita de pierderea cuiva drag si doreste sa fie pentru dumneavoastra un real sprijin moral, dar mai ales material.

Detinem doua magazine de pompe funebre in Sectorul 2 din Bucuresti.

Magazinele de pompe funebre sunt deschise non stop. in ambele locatii dumneavoastra beneficiati gratuit de consiliere specializata in vederea alegerii sicriului, a aranjamentelor florale si a tuturor serviciilor pe care le implica drumul spre eternitate.

De asemenea, persoanele pentru care sentimentele sunt coplesitoare si nu gasesc puterea necesara sa se ocupe de ceremoniile funerare pot lasa toate aceste formalitati in seama noastra. Vom acorda atentie deosebita celor mai mici detalii, astfel ca cerintele dumneavoastra sa fie indeplinite. Datorita unei echipe solide si a unui sistem bine organizat oferim servicii funerare complete cu aceeasi promptitudine si garantare a calitatii atat in Bucuresti, cat si in Ilfov si in masura in care putem incercam sa ajutam familiile din intreaga tara.

Parcul auto funerar

Este alcatuit din: car funebru Cadillac DTS, car funebru Chrysler 300c, car funebru Mercedes-Benz E-Class si car funebru Ford Transit 2016 nu ne limiteaza prestarea de servicii funerare in Sectorul 2 al Bucurestiului, ci ne da posibilitatea sa repatriezi romani decedati de peste hotare sau sa transportam trupul neinsufletit catre locurile natale.

Se pot observa din ce in ce mai multe magazine de pompe funebre in Bucuresti ce ofera servicii funerare in sectoarele capitalei, dar cati pot garanta pentru calitatea produselor oferite?

In magazinul de pompe funebre Anthony

Din Sectorul 2: va pune la dispozitie o gama larga de sicrie romanesti, dar si importate din Italia sau SUA ce respecta cele mai drastice criterii pentru a putea fi exportate.

Coroanele funerare realizate in Bucuresti vor avea mereu cele mai proaspete flori pentru un ultim omagiu incununat cu respect in cele doua magazine de pompe funebre Anthony Assistance. Respectarea dorintelor decedatului este o modalitate de a ne arata aprecierea pe care i-am purtat-o.

Daca printre aceste dorinte se regaseste incinerarea trupului neinsufletit atunci in magazinele de pompe funebre din Bucuresti Anthony va ofera o gama variata de urne sculptate in diverse esente de lemn nobil.

Inmormantarea presupune pe langa sicriu si accesorii, un parastas pentru comemorarea persoanei trecute in nefiinta. Anthony, compania de servicii funerare din sectorul 2, dispune de resursele necesare organizarii acestei practici religioase, astfel incat dorintele sa va fie respectate pana la cele mai mici detalii.

Oferim un serviciu inedit pentru a va putea oferi cat mai mult timp alaturi de persoana draga trecuta in nefiinta.

SERVICII FUNERARE MOBILE

Prin care dumneavoastra ne contactati online sau telefonic, si in urma unui set simplu de intrebari echipa Anthony se va deplasa in locatia solicitata cu mai multe modele de sicrie si accesorii funerare, astfel nemaifiind nevoie ca dumneavoastra sa veniti in magazinul de pompe funebre Anthony. Optional va oferim si un magazinul de pompe funebre Anthony ONLINE si consultanta gratuita cu care deja sunteti bineinteles familiarizati.

 

magazinele de pompe funebre, magazin de pompe funebre
magazinele de pompe funebre, magazin de pompe funebre