Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Oferim servicii funerare pentru organizarea inmormantarilor traditionale si personalizate indiferent de cultul religios.

medic constatare deces
MEDIC CONSTATARE DECES BUCURESTI

NON-STOP: Medic constatare deces Bucuresti

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de constatare a decesului si eliberarea in regim de urgenta a certificatului constatator al decesului.

 

Primul pas care trebuie facut este constatarea decesului de catre un medic. Dupa examinarea corpului neinsufletit si constatarea cauzelor decesului, se elibereaza un document ce poarta numele de CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

 

MEDIC CONSTATARE DECES poate fi medic de familie, sau orice alt medic competent pe care vi-l punem la dispozitie.

 

Medicii care opereaza pe salvarea ce apartine de Ministerul Sanatatii sau cei care opereaza pe salvarile SMURD elibereaza certificatele constatatoare doar in zilele de week-end.

 

Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa a Institutului National de Medicina Legala.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

 

Solicita serviciile noastre funerare de constatare a decesului si beneficiezi de eliberarea in regim de urgenta a certificatului constatator al decesului.

Medic constatare deces Bucuresti Anthony Assistance

ULTIMELE ARTICOLE:

URNE CATOLICE: Urne pentru incinerarea catolică

Cuprins Deoarece Vaticanul restricționează împrăștierea și alte mijloace de dispoziție finală, veți avea nevoie de o urna catolică sau un alt recipient respectabil în care să păstrați rămășițele incinerate ale celui iubit. Urna din mahon cu cruce Urna de incinerare din lemn de nuc cu cruce Celtică Urna de incinerare din lemn cu Doamna noastră […]

Reguli de incinerare catolică – cremația credincioșilor

Cuprins Se permite cremația credincioșilor, DAR catolicismul stabilește anumite reguli de incinerare: În 2016, Vaticanul a lansat anunțul Resurgendum cum Christo, care interzice împrăștierea cenușii. Rudele nu ar trebui să împărtășească cenușa oricărei persoane. Ce să faci cu cenușa Se permite cremația credincioșilor, DAR catolicismul stabilește anumite reguli de incinerare: În primul rând, și poate […]

Incinerare si Biserica Catolica: Pot fi incinerați catolicii?

Cuprins Pot fi incinerați catolicii? Incinerare & Biserica Catolica Asta sa schimbat în 1997, când Biserica a permis în cele din urmă cenușă in biserica. Istoria punctelor de vedere a Bisericii Catolice privind incinerarea Pot fi incinerați catolicii? Răspunsul scurt este da, biserica catolică permite incinerarea. Cu toate acestea, Vaticanul a emis linii directoare privind […]