Suferința pe care o ȋndurăm atunci cȃnd pierdem definitiv o persoană dragă este incomparabilă și nimic nu ne-o poate alina. Datoria noastră ȋn acele clipe este să ne adunăm puterile și să ajutăm sufletul să-și găsească liniștea, să ȋi ingrijim trupul și să ȋl cinstim cu o ȋnmormȃntare demnă.

Insă ce facem dacă nu ne putem deplasa din motive medicale pentru a achiziona toate lucrurile necesare acestei ceremonii? Sau dacă suntem copleșiți de durere și nu stim ce trebuie să fie realizat, de unde și in ce ordine?

Agenția de servicii funerare mobile Anthony este alături de familiile îndurerate, mai ales de cei care nu se pot deplasa din motive medicale.

Întregul proces de ȋnmormȃntare implică un mare cumul de energie și suferință. Apar presiuni legate de timp și bani, drumuri care trebuie să fie realizate, dorințe care trebuie să fie împlinite și decizii care trebuie să fie luate, toate învăluite în durerea pierderii unui suflet bun.

Pentru a ușura greul familiei și a vă scuti de multiplele drumuri pentru a achiziționa cele necesare pentru înmormantare, Anthony vă propune servicii funerare mobile. Agentia are ȋn dotare mașini speciale care se pot deplasa direct la domiciliul dumneavoastră, oriunde ȋn București și Ilfov, cu sicriele, aranjamente florale și restul accesoriilor, dintre care puteți alege ȋn funcție de nevoi si dorinte. Vă oferim acest serviciu pentru că ne simțim ȋndatorați de a vă salva puținul timp pe care ȋl mai aveți de petrecut alături de omul drag pe care l-ați pierdut. Pregătirile pentru ȋnmormȃntare nu ar trebui să fie lăsate ȋn grija dumneavoastră, pierderea suferită fiind deja o durere mult prea mare. Aveți ȋncredere ȋn promptitudinea, devotamentul și demnitatea noastră.

Pentru drumul către ceremonia funerară, asigurăm transportul familiei, al cortegiului funerar și al preoților, cu microbuzele din dotare. Transportarea sicriului se realizeaza ȋn cele mai bune condiții de igienă si conservare a trupului.

Puteti lăsa cu încredere în seama noastră (ȋn baza unei procuri notariale) toate procedurile legate de ȋntocmirea actelor necesare înmormântării și a documentației pentru obținerea ajutorului de deces. Ȋn aceste momente, nu trebuie decȃt să vă ocupați de ȋngrijirea trupului neȋnsuflețit și de vegherea lui pentru a-l ajuta să-și găsească drumul către Dumnezeu.

Este firesc să ȋncercăm să aducem un ultim omagiu persoanei plecate dintre noi și să ne asigurăm că ȋși va găsi liniștea. Echipa Anthony vă stă la dispoziție si vă ofera servicii funerare mobile, sprijinul și loialitatea de care am dat dovadă de-a lungul celor 29 de ani!

Folosind apelul 021-9891, veți găsi servicii funerare mobile, suportul material și moral de care aveţi nevoie, non-stop, 24h/zi, 7 zile din 7.