Suntem disponibili non-stop si va informati cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordate de Casa de Pensii.

Anthony Assistance este cea mai apreciata companie de serviciu funerar Bucuresti, inclusiv din acest cartier.

servicii funerare Vatra Luminoasa
servicii funerare Vatra Luminoasa

NON-STOP: servicii funerare Vatra Luminoasa

In acest moment de grea incercare si durere va oferim consultanta gratuita non-stop solicitalor telefonice. Comanda online si beneficiaza de pachete funerare complete.

ANTHONY ASSISTANCE – INCA DIN 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de pompe funebre non-stop din Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care sa paraseste acest lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

Va oferi un pachet funerar complet pentru ceremonia in cinstea celui adormit.

Sunati pentru o consiliere gratuita: 021-9891

Oferim consultanta gratuita NON-STOP (24/24h) tuturor solicitalor telefonice.

Anthony Assistance este una dintre cele mai apreciate companii de serviciu funerar non-stop din Bucuresti. Acest serviciu: servicii funerare Vatra Luminoasa este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care sa paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim om in drumul spre eternitate. Din dorinta de a oferi solutia cea mai eficienta si cea mai potrivita, va oferi o gama variata de servicii funerare, inclusiv pompe funebre.

NON-STOP: Solicita si beneficiaza de oferte personalizate sau pachete complete. Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordate de Casa de Pensii. Consiliere gratuita non-stop: servicii funerare Vatra Luminoasa.

GAMA COMPLETA DE SICRIE : In acest moment de grea incercare si durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre va punem la dispozitie sau gama larga de modele de sicrie, din diferite esente – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon – cu modele religioase sau florale si culori variate. Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora. Alege un pachet complet de servicii funerare Vatra Luminoasa.

ajutor inmormantare pentru

servicii funerare Vatra Luminoasa ANTHONY ASSISTANCE

ULTIMELE ARTICOLE: