Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Oferim servicii funerare pentru organizarea inmormantarilor traditionale si personalizate indiferent de cultul religios.

transport repatriere
Transport Funerar Terestru, repatriere

Transport funerar intern si national

De mai bine de 29 de ani conducem sufletele plecate din lumea celor vii, pe drumul catre viata vesnica si suntem alaturi de familiile indurerate prin sprijin material si moral.

Ne indeplinim sarcinile pana la capat cu profesionalism, demnitate si promptitudine, dar mai ales cu devotament si atentia acordata pana si celui mai mic detaliu. Anthony Assistance ofera servicii complete de transport funerar intern si national.

Prin experienta echipei noastre vom reusi sa va luam o piatra de pe inima in ceea ce priveste buna organizare a ceremoniei funerare.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

 

TRANSPORT FUNERAR CU NUMAI 1,9 LEI/KM, cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE.

Tansport funerar intern si national Anthony Assistance

Tansport funerar intern si national Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

Oferite cu demnitate, profesionalism si promtitudine

Compania Anthony Assistance ofera transport sicrie si urne funerare intern si national cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE.

Putem pune la dispozitie pentru toate ceremoniile funerare microbuze pentru transport persoane, familie, preotii, cat si masini pentru transportul coroanelor.

Transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena. Pentru ceremonialul funerar, transportul familiei, a participantilor si a preotilor se poate face cu microbuze, iar coroanele si aranjamentele florale pot fi duse la cimitir cu autovehicule speciale.

Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala.

ULTIMELE ARTICOLE:

URNE CATOLICE: Urne pentru incinerarea catolică

Cuprins Deoarece Vaticanul restricționează împrăștierea și alte mijloace de dispoziție finală, veți avea nevoie de o urna catolică sau un alt recipient respectabil în care să păstrați rămășițele incinerate ale celui iubit. Urna din mahon cu cruce Urna de incinerare din lemn de nuc cu cruce Celtică Urna de incinerare din lemn cu Doamna noastră […]

Reguli de incinerare catolică – cremația credincioșilor

Cuprins Se permite cremația credincioșilor, DAR catolicismul stabilește anumite reguli de incinerare: În 2016, Vaticanul a lansat anunțul Resurgendum cum Christo, care interzice împrăștierea cenușii. Rudele nu ar trebui să împărtășească cenușa oricărei persoane. Ce să faci cu cenușa Se permite cremația credincioșilor, DAR catolicismul stabilește anumite reguli de incinerare: În primul rând, și poate […]

Incinerare si Biserica Catolica: Pot fi incinerați catolicii?

Cuprins Pot fi incinerați catolicii? Incinerare & Biserica Catolica Asta sa schimbat în 1997, când Biserica a permis în cele din urmă cenușă in biserica. Istoria punctelor de vedere a Bisericii Catolice privind incinerarea Pot fi incinerați catolicii? Răspunsul scurt este da, biserica catolică permite incinerarea. Cu toate acestea, Vaticanul a emis linii directoare privind […]