Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Anthony Assistance va ofera consultanta si sprijin pentru obtinerea locului de veci gratuit, in cimitirele de stat.

CONCESIUNE LOC DE VECI BUCURESTI, OBTINERE LOC DE VECI CONCESIONAT BUCURESTI
CONCESIUNE LOC DE VECI BUCURESTI, OBTINERE LOC DE VECI CONCESIONAT BUCURESTI

Concesiune loc de veci Bucuresti, Obtinere loc de veci concesionat Bucuresti

In cazul in care persoana trecuta in nefiinta a avut domiciliul in Bucuresti, rudele de pana la gradul IV sau persoane imputernicite pot solicita un loc concesionat pe perioada de 7 ani.

Documentele necesare se depun la secretariatul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane. Înhumarea se va putea efectua dupa minim 24 de ore de la momentul intocmirii formalitatilor.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

 

Solicita asistenta noastra gratuita si sprijin pentru obtinerea locului de veci gratuit, in cimitirele de stat.

Obtinere loc de veci concesionat  Bucuresti Anthony Assistance

CONCESIUNE LOC DE VECI BUCURESTI Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OBTINERE LOC DE VECI CONCESIONAT BUCURESTI

Concesiunea locului de veci se poate realiza si din timp. Acest lucru este posibil in cimitirele private si cele eparhiale (care apartin de biserica). Solicita asistenta noastra gratuita pentru a concesiona un loc al tau.

Locurile se pot concesiona pe viata doar in anumite cimitire. Cimitirul Eparhial Sf. Nicolae ofera locuri inchiriabile si constructii funerare, chiar si cu plata in rate.

Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala.

ULTIMELE ARTICOLE:

URNE CATOLICE: Urne pentru incinerarea catolică

Cuprins Deoarece Vaticanul restricționează împrăștierea și alte mijloace de dispoziție finală, veți avea nevoie de o urna catolică sau un alt recipient respectabil în care să păstrați rămășițele incinerate ale celui iubit. Urna din mahon cu cruce Urna de incinerare din lemn de nuc cu cruce Celtică Urna de incinerare din lemn cu Doamna noastră […]

Reguli de incinerare catolică – cremația credincioșilor

Cuprins Se permite cremația credincioșilor, DAR catolicismul stabilește anumite reguli de incinerare: În 2016, Vaticanul a lansat anunțul Resurgendum cum Christo, care interzice împrăștierea cenușii. Rudele nu ar trebui să împărtășească cenușa oricărei persoane. Ce să faci cu cenușa Se permite cremația credincioșilor, DAR catolicismul stabilește anumite reguli de incinerare: În primul rând, și poate […]

Incinerare si Biserica Catolica: Pot fi incinerați catolicii?

Cuprins Pot fi incinerați catolicii? Incinerare & Biserica Catolica Asta sa schimbat în 1997, când Biserica a permis în cele din urmă cenușă in biserica. Istoria punctelor de vedere a Bisericii Catolice privind incinerarea Pot fi incinerați catolicii? Răspunsul scurt este da, biserica catolică permite incinerarea. Cu toate acestea, Vaticanul a emis linii directoare privind […]