POMPE FUNEBRE BUCURESTI Anthony Assistance
POMPE FUNEBRE BUCURESTI Anthony Assistance

NON-STOP: POMPE FUNEBRE BUCUREȘTI

În aceste momente de grea încercare și durere oferim consultanță gratuită non-stop solicitărilor telefonice. Comandă online și beneficiază de pachete funerare complete.

ANTHONY ASSISTANCE – ÎNCÃ DIN 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de pompe funebre non-stop din Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

POMPE FUNEBRE BUCUREȘTI

Toate acțiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne și obiective înalte.

Respectăm cu strictețe toate prevederile legale pentru o bună desfășurare a înmormântării. De asemenea nu facem nimic din ceea ce ar putea afecta principiile morale sau etice pe care fiecare familie le deține.

masina funerara chrysler anthony2

OFERIM CONSULTANȚĂ NON-STOP (24/24h) TUTUROR SOLICITĂRILOR TELEFONICE

 

SOLICITĂ ȘI BENEFICIAZĂ DE PACHETE FUNERARE COMPLETE – NON-STOP.

Pompe funebre București Anthony Assistance

REPATRIERE DECEDAȚI ANTHONY ASSISTANCE

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM ȘI PROMPTITUDINE

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

SICRIE FUNERARE BUCUREȘTI

GAMÃ COMPLETÃ DE SICRIE: în aceste momente de grea încercare și durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificilă. La magazinele noastre va punem la dispoziție o gamă largă de modele de sicrie, din diferite esențe – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon – cu modele religioase sau florale și culori variate. Prețurile sicrielor variază în funcție de calitatea acestora. Alege un pachet complet de POMPE FUNEBRE BUCUREȘTI.

PACHETE FUNERARE BUCUREȘTI

Pachete funerare complete în baza talonului de pensie. Servicii funerare București. Din dorința de a oferi soluția cea mai eficientă și cea mai potrivită, vă oferim o gamă variată de pachete funerare, care includ pompe funebre și servicii funerare complete, începând de la cele mai ieftine: 990 Ron.
NON-STOP: Solicită și beneficiază de oferte personalizate sau pachete complete. Suma cheltuită pentru înmormântare se poate decontă prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. Consiliere gratuită non-stop: POMPE FUNEBRE BUCUREȘTI.

POMPE FUNEBRE BUCUREȘTI

ACCESORII FUNERARE: în afară de urna sau sicriu, protocolul de înmormântare cere și anumite accesorii funerare, necesare ceremoniei. Pentru că ne dorim să vă sprijinim intru totul în aceste momente, în magazinele de pompe funebre Anthony veți găsi tot ce aveți nevoie, de la candele și crucifixe, până la accesorii funerare din bronz, vase, felinare, mânere pentru sicriu și multe altele.

ULTIMELE ARTICOLE:

6 Lucruri despre directorii de pompe funebre

Sunt 6 lucruri pe care directorii de pompe funebre ar dori să ți le spună (dar nu o vor face niciodată): 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt Nu sunt ca merele urâte pe care le citești în ziar. Sunt [...]

COSCIUG sau SICRIU: Care este diferența?

sicriu modern sau cosciug traditional În această postare vom discuta despre sicriele și coșciugele funerare. Ce trebuie să știți despre asemănările și diferențele lor? În timp ce ambele ar putea servi aceluiași scop în ceea ce privește dispoziția finală, există câteva distincții cheie care merită observate. Este important să rețineți că în multe limbi și [...]

Galerie sicriuri colorate la înmormântările din Noua Zeelandă

Phil, Ross Hall, care conduce o afacere în Auckland, Noua Zeelandă, numită Dying Art, care construiește personalizat sicrie colorate. Alte creații ale lui Hall includ o barcă cu pânze, un camion de pompieri, un baton de ciocolată și blocuri Lego. Au fost sicriele strălucitoare acoperite cu bijuterii false, o sicriă inspirată din filmul „Matrix” și […]