Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Agentia de servicii funerare Anthony Assistance va ofera o gama completa si variata de sicrie funerare.

SICRIE FUNERARE BUCURESTI
SICRIE FUNERARE BUCURESTI

NON-STOP: Sicrie funerare Bucuresti

In aceste clipe de grea incercare va propunem sa lasati in serviciul nostru toate detaliile care tin de buna desfasurare a ceremoniei funerare. Noi nu va putem vindeca ranile din suflet, insa va putem oferi sprijin emotional, va putem sfatui si ghida pasi pentru a aduce un ultim omagiu celui care si-a petrecut ultimele zile pe pamant.

Sicriul, fiind considerat casa celui decedat, este un element foarte important in traditia populara romaneasca. Compania de servicii funerare Anthony va pune la dispozitie de a alege un sicriu funerar cu modele elegante, luxoase sau economice.

SICRIE FUNERARE BUCURESTI Anthony Assistance

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

Pretul sicrielor variaza in functie de tipul de lemn din care este fabricat si finisajele acestuia. Puteti alege un sicriu si in functie de nuantele pe care le preferati: alb, negru, bej, brun, bronz, caramiziu, bitum, burgundy sau coniac. Sicriele pe care vi le propunem sunt calitative si sigure, fiind realizate din esente tari de lemn de plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon.

In functie de religie, traditii si obiceiuri, va puteti alege modelul dorit, dar si obiectele simbolice care se adauga in cosciug, alaturi de raposat, pentru a-l ajuta in calatoria catre lumea cealalta.

NON-STOP: Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. SICRIE FUNERARE in baza talonului de pensie. Consiliere gratuita non-stop: SICRIE FUNERARE BUCURESTI. Solicita si beneficiaza de oferte personalizate sau pachete complete.

TIPURI SI GAME DE SICRIE FUNERARE

Alege sicriul dorit din galeriile de mai jos sau viziteaza acum magazinele noastre de pompe funebre, unde produsele comercializate sunt expuse la prezentare. Garantam calitatea si siguranta sicrielor oferite!

SCRIE STANDARD

Sicriele standard sunt simple, fara modele extravagante, la preturi accesibile, dar realizate cu aceeasi atentie cu care sunt lucrate si cele de lux. Sunt potrivite pentru ceremoniile funerare modeste sau restranse, cu un buget mai mic.

Sunati pentru o consiliere gratuita:

Pentru familiile care nu dispun de un buget foarte mare sau au mai putine necesitati recomandam pachetele funerare Anthony Assistance: SIMPLU sau CLASIC.

SICRIE DE LUX

Sicriele de lux dispun de finisaje unice cu motive religioase si florale, sunt captusite la interior cu o lenjerie alba de calitate si acoperite cu 2 capace care se deschid independent, astfel incat rudele si cei apropiati pot veghea raposatul, in ultimele clipe. Aceste sicrie funerare de lux sunt destinate ceremoniilor funerare sofisticate.

Sunati pentru o consiliere gratuita:

Pentru familiile care nu dispun de un buget foarte mare sau au mai putine necesitati recomandam pachetele funerare Anthony Assistance: SIMPLU sau CLASIC.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

SICRIE FUNERARE BUCURESTI
ANTHONY ASSISTANCE

ULTIMELE ARTICOLE:

6 Lucruri despre directorii de pompe funebre

Sunt 6 lucruri pe care directorii de pompe funebre ar dori să ți le spună (dar nu o vor face niciodată): 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt Nu sunt ca merele urâte pe care le citești în ziar. Sunt [...]

COSCIUG sau SICRIU: Care este diferența?

sicriu modern sau cosciug traditional În această postare vom discuta despre sicriele și coșciugele funerare. Ce trebuie să știți despre asemănările și diferențele lor? În timp ce ambele ar putea servi aceluiași scop în ceea ce privește dispoziția finală, există câteva distincții cheie care merită observate. Este important să rețineți că în multe limbi și [...]

Galerie sicriuri colorate la înmormântările din Noua Zeelandă

Phil, Ross Hall, care conduce o afacere în Auckland, Noua Zeelandă, numită Dying Art, care construiește personalizat sicrie colorate. Alte creații ale lui Hall includ o barcă cu pânze, un camion de pompieri, un baton de ciocolată și blocuri Lego. Au fost sicriele strălucitoare acoperite cu bijuterii false, o sicriă inspirată din filmul „Matrix” și […]