Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Agentia de servicii funerare Bucuresti, Anthony Assistance va ofera ARANJAMENTE FLORALE.

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI
ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI
coroane funerare Anthony
coroane funerare Anthony

Aranjamente florale Bucuresti:

Coroane funerare, Jerbe funerare si decoratiuni florale funerare

Compania de servicii funerare Anthony este alaturi de toate familiile care trec prin dureroasa clipa a despartirii de persoana draga lor oferiind necesarele aranjamente florale!

Dorim sa ne exprimam sincere regrete si sa va amintim ca puteti conta pe noi in aceste momente care au o incarcatura emotionala puternica pentru toti cei care l-au cunoscut pe defunct.

In aceste momente tot ceea ce ne ramane de facut este sa-i oferim un ultim omagiu si ne luam ramas-bun de la omul care ne-a fost alaturi. Exprimarea legaturii emotionale va putea fi aratata si prin aranjamente florale pe care le vom putea aduce la mormantul sau.

Daca va simtiti neputinciosi si nu aveti forta sufleteasca de a scrie cateva cuvinte, noi va sugeram cateva mesaje clasice dintre care puteti alege, care sa apara odata cu numele familiei dumneavoastra:

  • Nu te vom (voi) uita niciodata,
  • Un ultim omagiu,
  • Sincere regrete,
  • Vei ramane vesnic in amintirea mea (noastra),
  • Regrete eterne,
  • Sincere condoleante,
  • Cu sufletul indurerat.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

 

Va oferim o gama larga de ARANJAMENTE FLORALE.

Aranjamente florale Bucuresti Anthony Assistance

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Exprimarea legaturii emotionale va putea fi aratata si prin aranjamente florale pe care le vom putea aduce la mormantul sau. În simbolistica religioasa, florile funerare semnifica frumusetea Raiului.

Exprima puritate si gingasie, exact ca sufletul celui drag care ne-a parasit. Echipa noastră va pune la dispozitie o varietate de coroane si jerbe funerare cu modele distincte, pe care sa le alegeti in functie de preferinte si buget.

Cele mai comune flori sunt: ​​garoafele, crizantemele, trandafirii, irisul si calele, dar putem realiza la comanda orice model la dimensiunea pe care o solicitati. Culorile florilor au si ele o simbolistica aparte, exprimand sentimentele pe care doriti sa le transmiteti.

Aranjamente florale Bucuresti

IRISUL exprima speranta, trandafirii rosii simbolizeaza dragostea, cei albi puritatea, iar cei galbeni prietenia. Crizantema este emblema sinceritatii, iar lalele exprima puritatea persoanei plecate din aceasta viata, renasterea si invierea.

 

GAROAFELE sunt cele mai cautate flori pentru aranjamentele funerare, cele rosii semnificand admiratia, in timp ce garoafele albe exprima afectiunea pura si inocenta. Puteti folosi aceste simboluri pentru a va decide ce tip de flori sa alegeti sau ce combinatii sa realizati.

 

COROANELE si JERBELE FUNERARE pot fi insotite de mesaje de adio scrise pe o panglica atasata aranjamentului floral. Prin aceste mesaje va exprimati iubirea sau durerea nemarginita pentru trecerea in nefiinta a omului drag. Indiferent daca va doriti un model fastuos, elegant, modest sau simplu de aranjament floral, compania de servicii funerare Anthony va sta la dispozitie pentru a va indeplini dorintele.

 

Va puteti inspira din fotografiile noastre expuse pentru a crea un model personalizat sau puteti comanda unul dintre numeroasele noastre aranjamente florale. Suntem alaturi de dumneavoastra in gasirea celei mai eficiente si potrivite solutii, gandite in jurul nevoilor si bugetului pe care le aveti.

 

Prin serviciul nostru funerar mobil, nu putem deplasa la domiciliul dumneavoastră, gratuit, pentru a vă face livrarea. Daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov, o echipa va veni la adresa dorita cu aranjamentele florale si alte accesorii de care aveti nevoie pentru buna desfasurare a inmormantarii.

 

Contactati-ne cu incredere si va vom dovedi ca suntem un sprijin de nadejde in clipele de grea incercare si durere, care va livreaza toate cele necesare pentru un ultim omagiu. Fiti puternici in aceste momente de cumpana si pastrati in amintirea dumneavoastra toate clipele fericite pe care le-ati petrecut alaturi de persoana pierduta!

ULTIMELE ARTICOLE:

6 Lucruri despre directorii de pompe funebre

Sunt 6 lucruri pe care directorii de pompe funebre ar dori să ți le spună (dar nu o vor face niciodată): 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt Nu sunt ca merele urâte pe care le citești în ziar. Sunt [...]

COSCIUG sau SICRIU: Care este diferența?

sicriu modern sau cosciug traditional În această postare vom discuta despre sicriele și coșciugele funerare. Ce trebuie să știți despre asemănările și diferențele lor? În timp ce ambele ar putea servi aceluiași scop în ceea ce privește dispoziția finală, există câteva distincții cheie care merită observate. Este important să rețineți că în multe limbi și [...]

Galerie sicriuri colorate la înmormântările din Noua Zeelandă

Phil, Ross Hall, care conduce o afacere în Auckland, Noua Zeelandă, numită Dying Art, care construiește personalizat sicrie colorate. Alte creații ale lui Hall includ o barcă cu pânze, un camion de pompieri, un baton de ciocolată și blocuri Lego. Au fost sicriele strălucitoare acoperite cu bijuterii false, o sicriă inspirată din filmul „Matrix” și […]