Suntem disponibili non-stop si va informati cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Agentia de servicii funerare Bucuresti, Anthony Assistance va ofera realizarea CEREMONIEI DE INCINERARE.

CEREMONIE DE INCINERARE
CEREMONIE DE INCINERARE

Incinerare si Realizarea ceremoniei de incinerare

Pompe funebre Anthony Assistance va poate sprijini si in realizarea incinerarii. Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor.

Incinerarea se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si este o alternativa la una din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea.

Programarea pentru incinerarea decedatului se face in baza actelor de mai sus si a actului de identitate in copie si original, al persoanei care solicita incinerarea, la Crematoriul Uman din incinta Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in simplificarea procedurilor legale, va putem consilia in organizarea ceremoniei. Daca se opteaza pentru incinerare pasii si documentele necesare sunt:

Certificatul de deces

Certificatul de deces

Adeverinta de inhumare

Adeverinta de inhumare

Certificatul de imbalsamare

Certificatul de imbalsamare

Adeverinta de la SANEPID

Adeverinta de la SANEPID

Programare pentru incinerare

Programare pentru incinerare

CEREMONIE DE INCINERARE BUCURESTI Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Puteti alege din modele din lemn, metal sau ceramica, in functie de preferinta dumneavoastra sau a raposatului. Alegerea unei CEREMONIE DE INCINERARE este la fel de importanta precum alegerea unui sicriu. Desi in interiorul ei nu se afla trupul raposatului, cenusa reprezinta legatura acestuia cu rudele care ii comemoreaza existenta.

NON-STOP: Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. CEREMONIE DE INCINERARE in baza talonului de pensie. Consiliere gratuita non-stop: CEREMONIE DE INCINERARE BUCURESTI. Solicita si beneficiaza de oferte personalizate sau pachete complete.

CEREMONIA DE INCINERARE

Compania de pompe funebre Anthony va pune la dispozitie aceste CEREMONIE DE INCINERARE pe care le puteti gasi intr-o gama variata de modele, atent confectionate de mesteri priceputi. Avand o calitate superioara si un design select, aceste CEREMONIE DE INCINERARE pot fi pastrate chiar si acasa. Sunt elegante, cu imprimeuri complexe sau minimaliste, realizate cu mult bun gust.

Expertii din compania funerara Anthony va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie asupra modelului, deoarece urna cu cenusa va fi singura modalitate prin care veti mai putea fi alaturi de persoana pierduta. Asa cum sicriul este casa raposatului, asa si urna trebuie sa ii celebreze viata traita pe pamant si sa-i aduca respectul cuvenit.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

 

Va oferim o gama larga de CEREMONIE DE INCINERARE din lemn, metal sau ceramice.

CEREMONIE DE INCINERARE BUCURESTI ANTHONY ASSISTANCE

ULTIMELE ARTICOLE:

6 Lucruri despre directorii de pompe funebre

Sunt 6 lucruri pe care directorii de pompe funebre ar dori să ți le spună (dar nu o vor face niciodată): 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt Nu sunt ca merele urâte pe care le citești în ziar. Sunt [...]

COSCIUG sau SICRIU: Care este diferența?

sicriu modern sau cosciug traditional În această postare vom discuta despre sicriele și coșciugele funerare. Ce trebuie să știți despre asemănările și diferențele lor? În timp ce ambele ar putea servi aceluiași scop în ceea ce privește dispoziția finală, există câteva distincții cheie care merită observate. Este important să rețineți că în multe limbi și [...]

Galerie sicriuri colorate la înmormântările din Noua Zeelandă

Phil, Ross Hall, care conduce o afacere în Auckland, Noua Zeelandă, numită Dying Art, care construiește personalizat sicrie colorate. Alte creații ale lui Hall includ o barcă cu pânze, un camion de pompieri, un baton de ciocolată și blocuri Lego. Au fost sicriele strălucitoare acoperite cu bijuterii false, o sicriă inspirată din filmul „Matrix” și […]