Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Agentia de servicii funerare Bucuresti, Anthony Assistance va ofera URNE FUNERARE din lemn, metal si ceramice.

URNE FUNERARE BUCURESTI
URNE FUNERARE BUCURESTI

NON-STOP: URNE FUNERARE BUCURESTI

 

Despartirea de sufletul drag este intotdeauna zbuciumata si dureroasa, impanzita de intrebari fara raspuns, furie si teama. Daca adaugam pe langa toate acestea si problemele de organizare a ceremoniei funerare, atunci tabloul decesului este unul extrem de incarcat.

Agentia de servicii funerare Anthony Assistance isi doreste sa fie un stalp de rezistenta pentru dumneavoastra si astfel va ofera ajutor cu servicii funerare complete, de la intocmirea actelor si pana la urnele si accesoriile funerare, care aduc un ultim omagiu persoanei decedate.

Urnele funerare sunt destinate celor ce au avut ca ultima dorinta incinerarea. Acesta presupune arderea trupului neinsufletit pana ce acesta este redus la cenusa. Dupa acest proces, cenusa este depozitata intr-o urna funerara si pastrata de catre familie sau imprastiata intr-un loc ce a avut o incarcatura emotionala sau simbolica pentru defunct.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

URNE FUNERARE BUCURESTI
ANTHONY ASSISTANCE

URNE FUNERARE BUCURESTI Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Puteti alege din modele din lemn, metal sau ceramica, in functie de preferinta dumneavoastra sau a raposatului. Alegerea unei urne funerare este la fel de importanta precum alegerea unui sicriu. Desi in interiorul ei nu se afla trupul raposatului, cenusa reprezinta legatura acestuia cu rudele care ii comemoreaza existenta.

NON-STOP: Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. URNE FUNERARE in baza talonului de pensie. Consiliere gratuita non-stop: URNE FUNERARE BUCURESTI. Solicita si beneficiaza de oferte personalizate sau pachete complete.

Va oferim o gama larga de urne funerare din lemn, metal sau ceramice.

URNE FUNERARE BUCURESTI
ANTHONY ASSISTANCE

CEREMONIA DE INCINERARE

Compania de pompe funebre Anthony va pune la dispozitie aceste urne funerare pe care le puteti gasi intr-o gama variata de modele, atent confectionate de mesteri priceputi. Avand o calitate superioara si un design select, aceste urne funerare pot fi pastrate chiar si acasa. Sunt elegante, cu imprimeuri complexe sau minimaliste, realizate cu mult bun gust.

Expertii din compania funerara Anthony va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie asupra modelului, deoarece urna cu cenusa va fi singura modalitate prin care veti mai putea fi alaturi de persoana pierduta. Asa cum sicriul este casa raposatului, asa si urna trebuie sa ii celebreze viata traita pe pamant si sa-i aduca respectul cuvenit.

ULTIMELE ARTICOLE:

6 Lucruri despre directorii de pompe funebre

Sunt 6 lucruri pe care directorii de pompe funebre ar dori să ți le spună (dar nu o vor face niciodată): 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt 1 Directorii de pompe funebre nu sunt cine crezi că sunt Nu sunt ca merele urâte pe care le citești în ziar. Sunt [...]

COSCIUG sau SICRIU: Care este diferența?

sicriu modern sau cosciug traditional În această postare vom discuta despre sicriele și coșciugele funerare. Ce trebuie să știți despre asemănările și diferențele lor? În timp ce ambele ar putea servi aceluiași scop în ceea ce privește dispoziția finală, există câteva distincții cheie care merită observate. Este important să rețineți că în multe limbi și [...]

Galerie sicriuri colorate la înmormântările din Noua Zeelandă

Phil, Ross Hall, care conduce o afacere în Auckland, Noua Zeelandă, numită Dying Art, care construiește personalizat sicrie colorate. Alte creații ale lui Hall includ o barcă cu pânze, un camion de pompieri, un baton de ciocolată și blocuri Lego. Au fost sicriele strălucitoare acoperite cu bijuterii false, o sicriă inspirată din filmul „Matrix” și […]